TR
EN

Pgm Gözetim Ceoc'ye Üye Oldu

Paylaş
Pgm Gözetim Ceoc'ye Üye Oldu

PGM Gözetim, 27 Mayıs 2014 tarihinde Finlandiya’nın başkenti olan Helsinki şehrinde yapılan CEOC-International Confederation of Inspection and Certification Organisations (Uluslararası Gözetim, Muayene ve Belgelendirme Kuruluşları Uluslararası Konfederasyonu) 54. Genel kurulunda birliğe asil üye olarak kabul edilmiştir.

1961 yılında kurulan CEOC, 2014 yılı itibariyle aralarında İngiltere, Almanya, Avusturya, İsviçre gibi ülkelerinde bulunduğu Avrupa’da toplam 21 ülkede faaliyet gösteren 30 üye kuruluşuna sahiptir.
Makine, elektro-teknik ürünler, tıbbi cihazlar, inşaat ürünleri, ulaşım sistemlerinden enerji santrallerine kadar her alanda dünyada 100 ülkeden fazla ülkede faaliyet gösteren CEOC, aralarında 62,000’i konusunda uzman mühendis ve teknik personel olan 111,000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Bağımsız gözetim ve uygunluk değerlendirme hizmetleri ile kalite ve güvenliği arttırmayı amaçlayan CEOC; ISO, EA, ILAC ve AB mevzuatlarını takip ederek, aylık bülten halinde üyelerine bildirir. 
Bunların yanı sıra üyelerini tüm Avrupa’da, düzenlenen seminerlerde ve toplantılarda ilgili direktifler, yönetmelikler ve standartlarla temsil etme yetkisine sahiptir.
 
PGM GÖZETİM Genel Müdürü Sayın Arzu Yağcı, 24-27 Mayıs tarihleri arasında Helsinki’de düzenlenen CEOC 54. Genel Kurulunda, PGM Gözetimin tanıtımını içeren bir sunum yapmıştır. 30 üye kuruluşunun temsilcilerinin de aralarında bulunduğu Genel Kurulda, üyeler arası bilgi alışverişleri olmuş, sunumlar yapılmış ve toplantılar olmuştur.
 
PGM Gözetim’in Kasım 2013 tarihinden bu yana CEOC,' nin çeşitli etkinliklerine katılmasıyla başlayan süreç, 22-23 Nisan 2014 tarihlerinde CEOCGenel Sekreteri Mr.Drewin Nieuwenhuis ve CEOC Yönetim Kurulu Üyesi Mr.Marc Van Overmeire’in PGM Gözetim’i İstanbul ofisinde ziyareti ile devam etmiştir. CEOC’ye aday üye olan PGM GÖZETİM, 27 Mayıs 2014 tarihinde aralarında, İspanya, İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre, Fransa, Finlandiya gibi ülkelerin üye temsilcilerinin de bulunduğu Konfederasyonda ilk ve tek Türk Gözetim ve Belgelendirme firması olarak yerini almıştır. 
 
CEOC, Genel Kurulu ve üyeleri bu sektörde aralarında PGM GÖZETİMİ görmekten memnun olduklarını belirtmişlerdir.
® 2015 Tüm hakları PGM Proje Gözetim Mühendislik tarafından saklıdır.
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No:60 Masaldan İş Merkezi B Blok Kat:4 D:10 Üsküdar/İstanbul